onsdag 15 maj 2013

Båstad Marathon

Närmar sig lite väl snabbt kan jag tycka. Men samtidigt ska det bli roligt att ha tävling på hemmaplan och så att man kan gå ned till starten och bli körd hem i en skottkära om det ska gå så illa. Så imorgon blir det ett distanspass på 30km som gäller och vad vädret ser ut så verkar det bli sol med. Till helgen blir det bröllop på lördag som vi ska på och det brukar vara trevligt med god mat och dricka. Känns som evigheter sen man var på en riktig fest och det kan nog stämma när jag tänker efter. Nästa helg är det kolmården som gäller och vi åker upp på fredagen och hem igen på lördagen så en liten intensiv helg då med.
Känns bra att komma igång med tävlingarna och ska se om man kan få in nått asfalt lopp innan Båstad maran i slutet av Juni med. Hade varit fint med att få till med ett snabbt lopp på asfalt med och inte bara i skogen.

Var nere i källaren i går och la lite nya viner som jag inte heller har haft tid till att kolla upp. Även om de kommer ifrån ett av mina absoluta favorit område (Bandol) så har det inte funnits någon tid till det riktigt men det får man ju kanske se till att ha lite eller TA sig tid till. rapport kommer om det så klart med. =)

1 hemma för prov och 5 har ryggläge lite till. =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar