tisdag 11 juni 2013

två tävlingar på tre dagar

6 Juni var det så dax för att dra till Kristianstad eller rättare sagt utanför Kristianstad för deltävling i STT. 21km stod på programmet och det skulle bli varmt. Ute på kallhyggena var det så RIKTIGT varmt och det gillar vi väl? =)
 Hade fina ben och gasade på ifrån start. Fick en lucka som jag höll in i mål där jag var tre minuter snabbare än deras banrekord. Missade vissa markeringar ändå under loppet så minst en minut missade jag för de misstagen. På lördagen var det så dags för Skatås som jag visste skulle bli ett helvete då jag visste ungefär hur banan skulle till att se ut med alla snabba utförslöpor i teknisk terräng. Det kan jag känna att jag inte behärskar fullt ut. Redan efter 1km hade klungan spruckit av i täten och kvar var jag och en Hammarby löpare. i en av de tekniska utförslöporna fick jag släppa och sen var det bara att försöka hålla sin placering i tävlingen. Det trots en vansklig vurpa i en backe med lera och sten så slutade jag på en andra plats med riktigt sura ben av både mjölksyra och blodvite. Banan var fruktansvärt jobbig då det inte fanns någon plats att "andas ut på" förutom då de sista 800 metrarna in mot mål. Men fin fint arrangemang och med god soppa efteråt så var det en fin dag i Göteborg.

På kvällen blev det lite god Champagne och samkväm med lite beach-häng på badkrukan här i båstad där de hade öppnat upp för säsongen. Så ni som ska springa Båstad maraton här den 29:e maj tycker jag ska kolla in det och ta en iskall Sagres "mini" i baren. Mer sommar än så blir det inte.

Så nu blir det lite vila ifrån skogen ett tag för att fokusera lite på att få upp fart i benen för några lvg lopp. Först ut är Båstad Marathon den 29:e som sagt. Sen följs de på av Varbergs loppet, Falkenbergs stadslopp för att åter klä sig i mulle kostymen till Stockholm och Hellas i slutet av Juli.

Rock on//
MMM, Soppa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar