söndag 2 juni 2013

Måndag, härliga Måndag

I helgen har gått i vinets tecken. I lördags så hade vi folk över för lite skönt häng på bryggan med lite fina viner och gött snack om allt ifrån naturviners vara eller icke vara, Rosé helvetet som tycks slå nya rekord hos svenne banan varje, att på bästa sätt lagra öl, och vikten med att träna för att kunna dricka allt som man bara vill utan att för den delen se ut som en elefant i slutet av året. Så rätt viktiga saker att prata om som ni märker.
Lördags var det tröskelträning i 18km med fina klättringar på åsen och nästan 300 m höjdskillnad på hela passet. Varmt och gött var det med. Sen fick man kolla lite hur det gick för N som skulle springa sitt första Stockholm marathon.

Nu i veckan blir det två deltävlingar i Salomon trailtour. Först Kristianstad på Torsdag och sen bär det av till Göteborg på lördagen så träningen i veckan blir ganska lugn. Idag blir det 15km med avslutande 2km i tänkta 3.20/km imorgon blir det i skogen borta i Hasslöv med fina stigningar och kniviga stigar. På onsdag blir det ett kort pass på 5km i tävlingsfart (asfalt) för att trumma igång benen inför drabbningarna som följer.

Avslutar med N mess som han skickade efter målgång i Stockholm
N: Hatar Mara! Aldrig mer!

Kolmården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar