söndag 11 augusti 2013

Nu börjar höstens fina tävlingar

Så här på hösten brukar det vara fina tävlingar som väntar. Prinsens minne, Fler deltävlingar i Salomon TT hade lite planer på att hitta en fin mara i höst men det ser lite mörkt ut med tid. Kanske kan hitta någon att klämma in efter säsongs avslutningen i Salomon TT men då är vi inne i Oktober månad och jag vet inte riktigt.. Håller det dock lite öppet om det skulle komma någon fin inbjudan. =) Träningen rullar på hyggligt med denna vecka så var det snabba pace som gällde runt 12km per gång i 3.30/km fart. Även hunnit med ett stadslopp nämligen Falkenberg där jag blev trea på 32.50 på de relativt platta 10km.
Annars har det varit en del baluns, bröllop och annat i livet som givetvis är lika viktigt som träningen och tävlingar. Sen har vi vårt företag som kommer att startas upp i September. Munka Fysio & Rehab AB. som min sambo och jag startat. Det är en sjukgymnast etablering som vi har köpt och kommer att bedriva vår verksamhet på. När vi skaffade etableringen och hade bestämt oss tyckte vi att det var gott om tid till att vi skulle köra igång men var fan tog den tiden vägen?? Nåja, allt är ju nästan klart så det är väl mest finlir kvar som hemsida, kläder mm. Tanken är att vi även ska arbeta mer mot idrottare såväl individuella som lagidrotter med förebyggande av skador och behandling av befintliga skador, träningsupplägg, löpgrupper mm. Givetvis som en vanlig sjukgymnastik etablering med. Men det fina med att ha eget är ju att man kan nischa  till det och köra på sina egna idéer som man tror på och vill förverkliga. Mer om detta kommer. =)

Nu närmast väntar som sagt Prinsens minne i Halmstad den 17:e och ser man till startlistan verkar det att gå riktigt snabbt ifrån första metern till den sista. Ner med skallen och köra, men inte glömma bort att andas..

Tredjeplats i Falkenberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar